Webshop » Pelletkachels » pelletkachel MCZ » Pelletkachel MCZ -Suite comfort air 2.0/8KW

Pelletkachel MCZ -Suite comfort air 2.0/8KW

Pelletkachel MCZ -Suite comfort air 2.0/8KW Pelletkachel MCZ -Suite comfort air 2.0/8KW

Pelletkachel MCZ -Suite comfort air 2.0/8KW Pelletkachel MCZ -Suite comfort air 2.0/8KWPelletkachel MCZ -Suite comfort air 2.0/8KW Pelletkachel MCZ -Suite comfort air 2.0/8KW
Pelletkachel MCZ -Suite comfort air 2.0/8KW

COMFORT AIR is een verwarmingssysteem dat totaal verschilt van de anderen : Het Comfort Air systeem kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via een kanalisatie van amper 60 mm ! Daarenboven kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer worden gepositioneerd. Via de afstandsbediening controleert u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimtes moet worden gestuurd. Meer gecontroleerde warmte, minder geluid, betere warmteverdeling, de juiste vochtigheidsgraad, schone geparfumeerde (Flip & Float) lucht, makkelijk in installatie en onderhoud, ... zijn maar enkele van de vele voordelen van het comfort systeem.

AFMETINGEN [ H X B X D ] DIMENSIONS [ H X L X P ] 1146 x 590 x 547
De sierlijke motieven in de keramische bekleding bezorgen de Suite 2.0 zijn klassieke uitstraling. Deze degelijke pelletkachel met gietijzeren interieur is beschikbaar in de kleuren Bordeaux, Old Amber en Peper & Zout. Uiterst geschikt voor de klassiekere woning !

€ 3 535,00
€ 4 277,35 inclusief BTW

Beschikbaar

Heeft u een vraag?