Webshop » Pelletkachels » Pelletkachel-Cadel » Cadel-Sfera Air Plus 9.5Kw

Cadel-Sfera Air Plus 9.5Kw

Cadel-Sfera Air Plus  9.5Kw Cadel-Sfera Air Plus  9.5Kw
Cadel-Sfera Air Plus  9.5Kw Cadel-Sfera Air Plus  9.5KwCadel-Sfera Air Plus  9.5Kw Cadel-Sfera Air Plus  9.5KwCadel-Sfera Air Plus  9.5Kw Cadel-Sfera Air Plus  9.5Kw
Cadel Sfera Beschrijving
De Cadel Sfera valt op door de ronde vorm. Ondanks de hoogte van iets meer dan een meter is het model juist door deze vorm verder bijzonder compact. De diameter van de ronde vorm meet slechts 54cm. Deze pelletkachel kan prima langs een rechte muur geplaatst worden maar de vorm zorgt er ook voor dat een hoek ook zeer geschikt is.
De techniek van de haard is bijzonder modern. Zo kan de kachel aangesloten worden op een externe thermostaat, heeft de kachel een weekprogramma en wordt deze compleet met afstandsbediening geleverd. Verder is het goed om te weten dat de verbrandingskamer luchtdicht is afgesloten. Dit maakt de kachel ook geschikt voor de goed geisoleerde woning of een woning met mechanische ventilatie.
Standaard of Air Plus uitvoering
De Sfera is leverbaar in 2 uitvoeringen, de standaard of de Air Plus. De standaard uitvoering is geschikt om 1 vertrek te verwarmen. Met de Air Plus uitvoering heeft u de mogelijkheid om 2 luchtkanalen aan te sluiten. Dit maakt het mogelijk om de warme lucht via kanalen verder te verspreiden binnen het huis.

Verwarming en vermogen
Vermogen 2,8 - 9 kW
Externe luchttoevoer Nee
Emissieklasse Klasse 1
Rendement 88 %
Rendementsklasse Klasse A (groter dan 75%)

Pellets
Pelletopslag capaciteit 22 kg
Verbruik bij min. vermogen 0.6 kg/uur
Verbruik bij max. vermogen 2.3 kg/uur
Brandtijd bij min. vermogen 37 uur

Afmetingen, uiterlijk en gewicht
Afmetingen 54 x 104 x 54 cm (B x H x D)
Rookgasafvoer ⌀ 80 (hout) mm
Gewicht 118 kg
Kleuren Chroom, Rood, Wit, Zwart

€ 2 780,00 exclusief BTW
€ 3 363,80 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Heeft u een vraag?