Webshop » Pelletkachels » Edilkamin » 4-edilkamin Vyda 10 kw

4-edilkamin Vyda 10 kw

EDILKAMIN Vyda evo-14.8kw 4-edilkamin Vyda 10 kw
EDILKAMIN Vyda evo-14.8kw 4-edilkamin Vyda 10 kwEDILKAMIN Vyda evo-14.8kw 4-edilkamin Vyda 10 kwEDILKAMIN Vyda evo-14.8kw 4-edilkamin Vyda 10 kwEDILKAMIN Vyda evo-14.8kw 4-edilkamin Vyda 10 kw
 EdilKamin Vyda Pelletkachel
De EdilKamin Vyda is een pelletkachel met strakke vormgeving. Deze fraaie warmtebron past qua uitstraling in zowel een modern interieur als een klassiek. De EdilKamin Vyda is eenvoudig in gebruik, zodat u snel kunt genieten van een aangename warmte. 

EdilKamin Vyda brengt heerlijke warmte De Vyda bestaat uit de beste materialen die hoge temperaturen aan kunnen zoals u van edilkamin gewend bent. Zodoende kunt u jarenlang genieten van deze prachtige pelletkachel. Bovendien is de Vyda een zuinige pelletkachel!

interessante opties De Vyda is geschikt voor kanalisatie. Dat houdt in dat u meerdere kamers kunt verwarmen via een handig kanalisatiesysteem. Zo stookt u uw huis aangenaam warm. Ook is de Vyda te leveren met een bekleding van speksteen, wat een gedeelte van de warmte opneemt en vervolgens langzaam weer vrijlaat. Zodoende kunt u langer blijven genieten van de aangename warmte .

Specificaties
Geschikt voor kanalisatie.
Vuurhaard in gietijzer.
Rookgasafvoer achteraan Ø 8 cm.
Functie NIGHT / RELAX (geforceerde ventilatie kan worden uitgeschakeld).
Afwerkingen en staal en inzetframe bovenaan in: • matte witte keramiek • donkergrijze keramiek • speksteen (+ 300€)
Energiezuinige afstandbediening met “e-paper” technologie wordt standaard meegeleverd.
• Kit WI-FI in optie (+230€)
Afm.(cm) : 62.5 x 61.5 x 120
rendement-a-2

co-emissie-1b

€ 3 500,00 exclusief BTW
€ 4 235,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Heeft u een vraag?